Sretna Nova 2020. godina

Sretna nova 2020 gnojidba info

Svim čitateljima portala koji slave Božić (kako po gregorijanskom kalendaru, tako i prema julijanskom kalendaru) urednik portala želi sve najljepše za predstojeće blagdane i sve najbolje za Novu 2020. godinu, te da bude bolje i uspiješnija od 2019. godine; godine na odlasku.

Ovu godinu počinjemo sa novim izgledom portala Gnojidba.info. Promjenili smo hosting, promjenili smo dizajn, presložili sadržaj i nadamo se i dalje ostati dobar i vrijedan stručni portal na temu gnojidbe.

Završetak 2019. godine možemo ukratko prestaviti slijedećim podacima, koji potvrđuju da portal gnojidba.info ima svoje vjerne čitatelje, i da je sigurno postao referenca na području gnojidbe na hrvatskom (ali i regionalnom) WEB prostoru. Redom, to su:

  • Objavljeno više od 500 članaka (do kraja 2019. godine)
  • U rubrici gnojiva, prestavljena su gnojiva slijedećih proizvođača: Tradecorp, Idai Nature, Altinco, Fertiglobal, Serbios, Zeovita, Agrofil, Compo, Memon, Green i drugi
  • Najčitaniji članak je “Fiziološki poremećaji u u rastu i razvoju rajčice” koji je ukupno samo u 2019. godini pročitan više od 4.500 puta
  • Prosječan broj jedinstvenih posjetitelja mjesečno za 2019. godinu iznosi 26.083 (sada već davne 2012. prosjek je bio 1.910 jedinstvenih posjetitelja)
  • Ukupan broj otvorenih stranica za 2019. godinu iznosi 924.000 otvaranja

te su navedeni podaci potvrda dobre čitanosti portala, i poticaj za daljni rad.

Svakako, u ovoj godini krećemo sa dosta noviteta, prije svega sa novim oblikom portala. Prije svega, tijekom siječnja 2020. presložiti će se cijelokupni sadržaj portala, koji će sada biti funkcionalniji i jednostavniji za čitanje, sa više dokumenata i programa gnojidbe u PDF formatu. Presložiti će se i kategorije kako bi se korisnici brže nalazili potreban sadržaj. Spremamo još puno noviteta….ali predstaviti ćemo ih u hodu tijekom 2020. godine.

Stoga svim čitateljima želimo još puno uspijeha u 2020. godini i neka bude bolja od one iza nas….

Urednik portala

dr.sc. David Gluhić, dipl.ing.agronomije

Želite komentirati članak?

Postavite vaš upit/razmišljanje

Vaša e-mail adresa se neće javno prikazati u komentiranju članka.


*